Interieur LIV ontwerp

Mogelijkheden bij LIV ontwerp

U kunt bij mij terecht voor;
2D interieur tekening
3D interieur tekening
– Ontwerp voor meubelen
– Kleuradvies
– Materiaaladvies
– Inrichtingadvies
– Stylingadvies
– Verlichtingadvies
– Moodboard
– Personal interieur shopper

Indien u interesse heeft in een advies met betrekking tot uw interieur dan kunt u contact opnemen (info@livontwerp.nl). Dan plannen we een afspraak in waar we uw interieur wensen bespreken waarna u een vrijblijvende offerte krijgt toegestuurd. Uiteraard kunnen uw wensen ook via de mail of telefonisch worden besproken.

2D interieur tekening 

LIV ontwerp interieurontwerp Reusel-De Mierden/Brabant
Plattegrond woonhuis Yvon & Luuk

Een 2D tekening geeft een twee dimensionaal beeld van de woning. Dit kan gaan om een nieuw meubelplan of om een gehele verbouwing waarin u een totaal nieuwe ruimte krijgt. In deze plattegrond zijn de afmetingen van de afzonderlijke ruimten te zien, alsmede de plaats van de ramen en deuren. Tevens zijn vaste elementen zoals keuken, badkamer, toilet, schouw en inbouwkasten getekend. Deze tekening wordt gemaakt op basis van de bouwtekening van de bestaande situatie. Mocht er geen bouwtekening aanwezig zijn van het pand dan kom ik eventueel zelf de ruimte opmeten. De tekeningen gaan per ontwerpfase. Een kennismaking waarin ik naar u toe kom om het huis te bekijken en de opdracht door te bespreken. Hierna komt de eerste ontwerpfase waarin ik een of meerdere ontwerpen aan u voorleg. In principe zijn dit een of twee ontwerpen, waaruit weer een vervolg afspraak komt als er aanpassingen zijn gemaakt.
Hierna krijgt u het kleur, meubel, materiaal, en verlichting advies.
Een ontwerpfase bestaat dus uit drie afspraken;
– kennismaking (vrijblijvend)
– bespreking eerste ontwerpen
– indien nodig aanpassing eerste ontwerpen en bespreking daarvan.
De laatste ontwerpfase is als u tevreden bent met uw nieuwe interieur.

In overleg worden diverse originele kleurstellingen die voor uw ruimte en sfeerwensen geschikt zijn besproken. Ook zal er aandacht worden besteed aan verschillende materiaal- en meubelmogelijkheden. Natuurlijke materialen zijn erg van deze tijd zoals hout, bamboe, touw of jute en natuurlijk steigerhout. Deze materialen brengen een mooi en rustige sfeer in de woning. Gebruik daarbij natuurlijke stoffen zoals wol en katoen voor een leuke poef of zitzak. Een aantal nieuwe en speelse verftechnieken zijn kalkverf en velvet touch.

Kalkverf is een natuurlijke verf met een onregelmatige, authentieke uitstraling. Het is een minerale verf en is niet egaal.

Perfect Velvet Touch is een verf waaraan een fijn fluweelpoeder is toegevoegd. Muren krijgen hierdoor een mat zachte uitstraling met een lichte schaduw.

Met kleur creëer je diepte, ruimte en sfeer in huis. De combinatie van diverse materialen en verschillende kleurstellingen zorgt voor een speelse en sfeervolle uitstraling. Durf materiaal en kleur te combineren met elkaar. Samen maken we een originele keuze en een verfrissend nieuwe woonbeleving.

3d Visualisatie woonhuis Yvon & Luuk

3D interieur visualisatie 
Een 3D visualisatie* geeft een drie dimensionaal beeld van de woning. De ruimte indeling wordt inzichtelijk gemaakt en geeft een goede sfeer impressie weer doordat het mogelijk is de gewenste soort materialen, meubelen en accessoires toe te passen. Een 3D visualisatie komt na de ontwerpfase als er een definitief 2D beeld van de woning is bepaald. Dit is natuurlijk ook direct mogelijk zonder 2D interieur tekening. Een 3D visualisatie bestaat uit 3 a 4 beelden vanuit verschillende invalshoeken genomen.
*De materialen, meubelen en accessoires in deze beelden kunnen enigszins afwijken van de werkelijk te gebruiken objecten.